2012-01-10 59 瀏覽
是日11:10am來食,岩岩過左早餐時段($28),要食正常時段($32)店內其實都差不多坐滿人,但都仲有位,我地2個人可以坐4人卡位叫左 (A)牛油多士 + (B)餐肉炒蛋 + (C)鮮茄牛肉通粉 + 熱檸水先黎餐飲,這裡已經不用瓦杯了,用的是仿瓦的膠杯,檸檬好酸,飲到喉嚨o拿o拿地鮮茄牛肉通,湯底好好味!好濃的番茄味!有少少番茄肉,食落好新鮮!好想飲晒佢通粉煮得岩岩好,唔會煮到漲晒牛肉就有少少韌(少少only),不過牛肉本身份量都算多,味道就冇乜反而朋友的豬潤就好好味!非常爽口!配埋番茄湯底好夾多士厚但唔大件,你話佢硬又得,脆又得,(我鐘意食邊脆中間軟多d)嫌佢多士唔夠熱,牛油如果放多d會更好味餐肉冇乜特別啦,又係唔熱,如果大塊d就好炒蛋滑,都落左好多鹽去炒,頗咸整體黎講算唔錯,不過真係好快就食完lu

鮮茄牛肉通粉
通粉煮得岩岩好,唔會煮到漲晒
反而朋友的豬潤就好好味!非常爽口!配埋番茄湯底好夾
嫌佢多士唔夠熱,牛油如果放多d會更好味
餐肉冇乜特別啦,又係唔熱,如果大塊d就好

炒蛋滑,都落左好多鹽去炒,頗咸
整體黎講算唔錯,不過真係好快就食完lu

2012-01-10
$32 (早餐)
鮮茄牛肉通粉
  • 鮮茄豬潤通粉