2021-11-15
平時係市區食鐵板燒,多數都勁貴今次特登走到入元朗ge 天空之城食鐵板燒餐廳係樂都冰室前小小 都易搵午市套餐有幾款 最平ge 268+10%就可以埋到單同朋友order 左兩個竹餐 , 一份要左美國牛薄燒 一份加多300蚊upgrade 左做和牛帶子: 同平時岀面食唔同 加左個紫菜湯係底 好睇又好食 銀鱈魚: 魚皮同魚身分開再煎 煎到脆卜卜 魚身keep 到滑溜 無overcook和牛: 有厚燒同薄燒揀, 我地揀左厚切 同朋友share食每人都有5-6粒 不過好彩淨係upgrade左一set 因為和牛真係太肥美 食得太多會有d膩 而家share食反而啱啱好美國牛薄燒:包住葱花同蔬菜,加埋特製醬汁,都好好食櫻花蝦炒飯:可以無限添食😋😋最後,朋友因為M痛食唔到凍野,待應姐姐仲提早20分鐘拎左個奶凍岀黎 歎暖左先俾佢 超細心 加茶都加得好密tim👍🏻
今次特登走到入元朗ge 天空之城食鐵板燒
餐廳係樂都冰室前小小 都易搵
午市套餐有幾款 最平ge 268+10%就可以埋到單
帶子: 同平時岀面食唔同 加左個紫菜湯係底 好睇又好食
美國牛薄燒:包住葱花同蔬菜,加埋特製醬汁,都
好好食
櫻花蝦炒飯:可以無限添食😋😋