🤎富東閣海鮮酒家🤎繼續推介黃店系列,今次係中式黃店酒樓!唔知大家有冇聽過,將軍澳街坊上年團購過100隻片皮鴨,就係向富東國海鮮酒家團購,之前已經有幫襯過🤩🤩🤩今次我同三位朋友,一齊去餐廳食,叫咗片皮鴨套餐,真係抵到爛,性價比高。🤍片皮鴨套餐 $638 適合四至六人用- 片皮鴨一隻- 粟米魚肚羹- 秘製柚子骨- 清蒸沙巴仔一條- 豬潤啫啫雞煲- 七彩炒鴨絲 (片皮鴨二食)🤍片皮鴨今餐特登為咗片皮鴨而嚟,啲鴨肉正正常常,厚薄適中,個醬都溝得幾好味,不過啲皮有啲厚。但都係果一句, $638有咁多樣嘢食,就好難同$400一隻鴨去比㗎喇,不求什麼🤍粟米魚肚羹呢個魚肚羹超大份量,我哋每人最少飲到兩碗。不過只有正常份量的魚肚,不太多🤍七菜炒鴨絲呢一個餐唯一唔好嘅地方,就係太少菜🤣🤣所以唯一可以食到菜嘅就係七彩炒鴨絲📍 富東閣海鮮酒家沙田瀝源街6號瀝源廣場1樓5號舖————————————味道: 🤎🤎🤎🤎🤍環境: 🤎🤎🤎🤎🤍服務: 🤎🤎🤎🤎🤍價錢: 🤎🤎🤎🤎🤍再食: 🤎🤎🤎🤎🤍————————————
🤎富東閣海鮮酒家🤎

🤍片皮鴨套餐 $638 適合四至六人用
- 片皮鴨一隻
- 粟米魚肚羹
- 秘製柚子骨
- 清蒸沙巴仔一條
- 豬潤啫啫雞煲
- 七彩炒鴨絲 (片皮鴨二食)
清蒸沙巴仔一條

豬潤啫啫雞煲