2021-08-06
一早訂咗枱,去到侍應話佢哋全間餐廳做咗C區,一定要用安心出行,但係訂枱嘅時候又冇提過,到我上到2樓發現另一邊明明寫住B區🙄入座,我見到比我地張枱其中一張凳濕晒,我就問侍應係唔係滴水,佢好直接答我「係」🙄既然嗰個位滴水,又唔夠位的話,點解唔擺張二人枱,硬要擺張四人枱喺度呢?個場又唔爆🤷🏻♀️咁我話唯有坐另一張細張啲嘅枱,佢面有難色🙄咁大間餐廳,收中上價錢,天花滴水,就諗唔到個解決方法?叫咗一隻片皮鴨,上到嚟嘅份量應該係其他餐廳嘅半隻份量,算,到差唔多食完,我同侍應講想攞返個鴨殼走,佢答我「我問吓廚房掉咗未先」我😦😦😦😦😦😦😦😦😦跟住佢話我哋落order嘅時候冇講廚房有可能會掉,我話但係你哋同事冇同我講過你哋會咁做,過咗一陣佢就攞咗隻仲暖嘅鴨殼過嚟,但隻鴨嘅其他皮同埋肉好明顯已經拆走晒😵勁,個客叫一隻片皮鴨,廚房自己要咗半隻🤔$20一位茶錢,不過茶壺又冇個蠟燭warm住,比較快凍
咁我話唯有坐另一張細張啲嘅枱,佢面有難色🙄
咁大間餐廳,收中上價錢,天花滴水,就諗唔到個解決方法?
😵勁,個客叫一隻片皮鴨,廚房自己要咗半隻🤔
$20一位茶錢,不過茶壺又冇個蠟燭warm住,比較快凍