2023-04-05 31 瀏覽
最近去咗尖沙咀海港城嘅honbo試咗佢哋嘅漢堡同小食,整體來講,味道好,份量夠,非常滿意!honbo係一間美式漢堡店,漢堡選擇非常多,而且有唔同種類嘅小食,令到我哋可以有唔同嘅選擇。我哋點咗honbo 2.0,四個2oz嘅牛扒,牛味十足,而且非常多汁,非常好味!配上sweet potato fries,味道更加出色。我哋仲試咗apple pie iced tea,茶味帶蘋果派嘅香氣,非常清新。餐廳的環境非常舒適,氣氛十分輕鬆,令人可以放鬆心情,享受美食。而且服務員的態度非常好,非常熱心而且有禮貌,讓我們感到非常舒適。總括而言,honbo係一間非常值得一試嘅美式漢堡店,漢堡味道好,份量夠,而且有唔同種類嘅小食,令到食客可以有更多的選擇。如果你想尋找一間好味道的漢堡店,honbo絕對係一個非常好嘅選擇!

honbo係一間美式漢堡店
四個2oz嘅牛扒,牛味十足,而且非常多汁,非常好味!
配上sweet potato fries,味道更加出色。
我哋仲試咗apple pie iced tea,
茶味帶蘋果派嘅香氣,非常清新。

2023-03-24