2017-04-09 621 瀏覽
食過marilyn都幾次,每次都比佢食物份量震驚,次次都食得好飽,擺盤同味道都唔錯,尤其鐘意食佢牛三角,第二到好少見,clam chowder的確幾足料,出街唔係成日食到,以呢個價錢算係咁了。marilyn有兩個舖位,個人推介去新啲果個舖位,一來好坐啲,二來舊舖位既老闆娘服務語氣同態度真係好差,兩次去都比佢個黑臉同態度影響心情😰有時食野睇心情都好緊要,最慘係約埋家人朋友食連佢地都要一齊受氣🤦🏻‍♀️但又好奇怪,有次我book枱講明想坐新舖,最後又係比返舊舖位,問佢仲要話返我地轉頭😰本身餐廳既book枱安排都好麻麻,唔想受氣的話還是試下walk in新舖位吧,我自己就以後未必再會去了。

• 周打蜆湯