THE HUNTER

餐廳環境服務都好好,環境闊落,用餐🍴非常舒服寫意,服務都好Nice👍🏻,已經係第2次黎食❤️,佢既牛扒🥩非常好食🤤,好食到令我為左佢會專登過海入黎食🫢🤣餐前麵包🥖美國1855黑安格斯頂級Prime牛肉 RIB EYE 400G 肉眼肉質勁軟腍,越咀嚼牛味越出,牛香濃郁,超級好食🤤Grilled Octopus Tentacle 烤西班牙八爪魚鬚以煙燻蕃茄配西班牙辣椒醬及茴香粉制作,八爪魚🐙飲質好結實,食落口感飽滿,味道好順滑,香氣獨特Crab Chitarra 蟹肉意大利麵 大量蟹肉一絲絲咁掛滿成個意大利麵,食落啖啖蟹肉,味道鮮甜帶啲啲酸咁,意大利麵都非常彈口Lavender Sea 顏色絕對係女人既最愛,好高雅既紫色,味道都好有層次,好有成熟女人既韻味,係慢慢咁散出黎Fizzle Swizzle 少女必愛,清爽香甜既果香為主,新鮮百香果、椰子、鳳梨同柑桔🍊☺️

餐前麵包🥖

肉眼肉質勁軟腍,越咀嚼牛味越出,牛香濃郁,超級好食🤤

Crab Chitarra 蟹肉意大利麵

Lavender Sea