2021-04-17
好耐冇幫襯過佢嘅午餐,以前有去食開,但慢慢質量開始下降,價錢開始上升,就停咗一排,今日路過就去試吓,睇吓比起以前好咗定差咗。佢晏晝好好生意,如果冇訂位通常都只可以坐門口。我同友人主菜都揀咗牛扒,幾好食,叫medium 真係做到medium明明牛扒質素都唔錯,唔知點解佢要比醬汁,因為冇預期佢會有醬汁,冇叫佢走汁,個感覺downgrade晒,同埋我真係好討厭食呢類型醬汁,靚嘅牛扒少少海鹽,黑椒,芥辣已經好足夠。自助頭盤嘅選擇唔多,呢度已經差唔多係全部,只有薯仔沙律我冇拎。餐包幾款都講唔上好食,又唔熱,法包唔硬,軟包唔軟,唔知想點,牛油反而唔錯。個湯難飲到一個點,係忌廉湯,有啲紅蘿蔔粒粒,試咗一啖放棄咗。咖啡:唔香,味淡,奶冇加熱,對咖啡有要求嘅人建議飲檸檬茶。連牛扒主菜大約$150 位如果食意粉會平啲,大約100頭。服務正正常常,唔覺得佢殷勤,都唔覺得佢太差。總結,主菜幾好食,其他好普通,响附近諗唔到食咩都可以一試。我就短期內唔會再去,因為呢個價位都可以有好多選擇。
佢晏晝好好生意,如果冇訂位通常都只可以坐門口。
咖啡:唔香,味淡,奶冇加熱,對咖啡有要求嘅人建議飲檸檬茶。
連牛扒主菜大約$150 位
如果食意粉會平啲,大約100頭。
服務正正常常,唔覺得佢殷勤,都唔覺得佢太差。
總結,主菜幾好食,其他好普通,响附近諗唔到食咩都可以一試。
我就短期內唔會再去,因為呢個價位都可以有好多選擇。