2019-11-26
之前都食過街坊cafe,覺得佢個牛排超好味又抵食,今次經過見到佢有埋日式石燒放題,75分鐘任食,梗係要試下。manu度都見到淨係牛排都有好多種選擇,最平有美國牛排,之後有牛肩排,西冷排,肉眼排,黑毛和牛,黑先6和牛牛小排,最順順3係A5和牛肉眼。咁係街坊,就揀左個貼地d既價錢,同朋友分別要左個西冷同安格斯肉眼排。牛排同我上一次黎食既水準一樣keep得好好,用石板燒熱辣辣送上,慢慢燙熟,我中意加熱至五成熟都一樣好ok,d肉汁亦岩岩好鎖係肉裡面,輕輕切d血水微微沁出黎,最開心係我個西冷排超厚切,肉味好香濃,超大愛呀!!食食下又可幾試下自助吧,有串燒,沙律,炸物,小菜,意大利飯同意粉,仲有飲品同雪糕都係任飲任食,味道唔差,但意大利飯同意粉放左一段時間唔多人出去攞,味道有點欠佳。總體黎講係抵食。
總體黎講係抵食。