2021-04-17
牛控必選,緊係要食燒肉放題啦😛心諗。。。要食就要食好啲,今日就揀左日本薩摩牛放題,食靚啲,時間又長啲添😍元朗Yoho新開“牛舞”,呢間燒烤又得火鍋又得,正吖~頭盆緊係嚟碟剌身先啦~雖然呢度食牛為主,但剌身一啲都吾遜色,仲好新鮮添😍第一round食左牛舞拼盤,最正緊係薩摩牛肋肉啦,牛肉嘅嫩度、香氣都非常明顯。薩摩牛最享負盛名的就是其獨一無二的口感,一咬滿嘴油香滲出,肉質鬆化,幾近入口即溶呢😋😋😋第二個round,緊係專攻薩摩牛啦~食多兩個round 都翻本😛吾只肉類,仲有海鮮,蒜蓉燒元貝,清酒蜆,甲羅燒。。。林林總總,真係食到捧住個肚😅追加$48又可以啤酒,梅酒,清酒,紅白酒任飲,啱晒我們這班酒鬼啦👍食飽飽仲有雪糕,生果同甜品🤩我特別喜歡係和果子~雖然價錢吾平,但真心。。。值嘅👍仲有機器餐車,又先進又衛生👍
牛控必選,緊係要食燒肉放題啦😛
元朗Yoho新開“牛舞”,呢間燒烤又得火鍋又得,正吖~
食飽飽仲有雪糕,生果同甜品🤩
我特別喜歡係和果子~
雖然價錢吾平,但真心。。。值嘅👍
仲有機器餐車,又先進又衛生👍