2020-03-08
✏️Avocado and Guacamole Bagel ($68)太鍾意食牛油果🥑所以就毫不猶豫要揀呢個🤭牛油果嘅份量非常之慷慨 而且佢係一半切片嘅牛油果 另一半係牛油果蓉 兩款嘅牛油果食法都可以試下🥑🥑🥑佢揀嘅牛油果質感軟綿綿 口感滑🙃仲夾住大大塊嘅生菜 成個感覺好清新🌱另外bagel都有驚喜 烘得好脆之餘 又竟然不失嚼勁 帶點煙煙靭靭嘅口感 鋪喺面滿滿嘅芝麻亦令整體增添咗一份芝麻嘅香氣🤤〰️✏️Latte - Regular ($35)其實我平時鍾意飲齋啡多啲 因為我怕落奶嘅咖啡會減淡咗咖啡嘅香濃 不過呢度嘅拉花好出名 所以就想揀咗有奶嘅咖啡☕️飲落去好順滑 驚喜位係咖啡味依然濃郁 完全冇我當初擔心落咗奶後嘅沖淡問題🤭佢係偏nutty嘅咖啡 完全不帶酸 當中會飲到啲咖啡苦澀味 啱曬我嘅口味🤎
〰️
✏️Latte - Regular ($35)