2017-02-12 306 瀏覽
剛剛於金鐘見客,超級肚餓,可能比隻牛我都食得落。但金鐘係一個平價美食嘅沙漠,太古廣場裏邊嘅餐廳冇$200都應該唔得,唯有衝出太古廣場,麥當勞有距離得我太遙遠,要搵餐廳都唔係咁容易,喺太古廣場三期出去,附近嘅價錢就平好多啦!呢一間睇落去好可愛嘅餐廳,位置好好,太肚餓嘅關係點左一個牛扒餐 ,午餐食牛扒有點罪過,唔理咁多啦真係好肚餓。牛扒份量好大,十分之有牛味,配上香脆薯角,呢個薯角又熱又脆,凍冰冰嘅天氣啱晒,仲有少少沙律配搭,$138價錢都合理,附近呢個價錢好抵食啦!飲咗杯有新鮮藍莓嘅藍莓梳打,味道清新仲有好多新鮮藍莓,飲完成條氣順晒!擰轉身咦點解有隻牛響我隔離嘅?畫工勁搞笑,我覺得呢度如果下晝搞小朋友嘅生日派對都可以喎,小朋友一定好鍾意呢度!
剛剛於金鐘見客,超級肚餓,可能比隻牛我都食得落。