餐廳提供10款火鍋湯底,我就揀咗鴛鴦鍋~香濃蕃茄豬骨鍋+絲瓜蜆肉鍋。蕃茄湯真·香濃,酸甜味令配料瞬間提鮮;絲瓜蜆肉清新,蜆肉嘅海鮮精華令火鍋料夠哂入味。套餐方面選了美國特級肩胛肉眼餐,中午放題套餐推廣中,有無限時4小時任食🤩真係超吸引!餐廳嘅肩胛肉肉質紮實的,油花豐富加上牛味濃厚,富有嚼勁,滾耐啲依然鮮嫩。仲有美國牛肩胛肉片,巴西牛脷托,豬梅肉片,雞肉片,花雕醉雞翼等,肉類選擇高質。另外套餐內必點,台灣鴨血,秘製滷大腸,士林豬血糕,花膠,象拔蚌。見到餐單,真係樣樣都想食,樣樣都想試。手機落單已經有超豐富嘅食材配料,而餐廳仲設有自助站,所有蔬菜,肉丸類,麵食類都整齊清潔哋排列。設有30款以上嘅飲品,仲有珍珠奶茶🧋,雪糕更有20多款選擇,另外還有甜品小食區‼️依個觀塘分店指定套餐都有得任食乳鴿,乳鴿控千祈唔好錯過。真係要去多幾次先可以試齊所有美食!
鴛鴦湯底

美國特級肩胛肉眼