2023-11-29 121 瀏覽
原定約好幾位姐妹一齊食新野🤩早前成日都食埋D熱氣野,搞到個人幾咁唔健康,今次我地幾個唔好食咁熱氣既🥸主要就係食牛,除咗牛之外,仲有好多其他配菜擇,呢間餐廳個名好特別🤪叫做城寨皇煲,都係食火鍋,有好幾種湯選擇,而我就會擇喇沙卜卜蜆火鍋,因為佢個湯好濃郁,裡面仲有豐富既蜆😛滾起個陣仲要香噴噴嫁🥳再講幾款配菜啦,潮汕爆汁牛丸咬落去勁多汁,真係名乎其實既醬爆牛丸,彈牙好多汁同時有牛丸既鮮味,台山蠔好多,舊舊都好大隻🥳中間位可以話肥到漲起晒🤩一睇就知入面係好多蠔肉,好食得難以形容,至於二人牛魔王拼盤好誇張🥰有幾個唔同既部位,佢地既擺式亦都唔同,好有牛肉味,好香,呢個牛肉無擇錯整體來講呢度既服務都好好,環境好舒服,食得好飽,佢既湯底都做得有水準🥳有味道,仲有全部食物都有洗乾淨,絕對乾淨衛生,好放心😗