2025-03-03
朋友講有間打邊爐質素唔錯價錢都合理,仲要有不少牛肉款式,岩晒我們牛控去食,來到見空間十足唔迫坐得舒服,今次叫咗B餐和一個湯底就等食。胡椒豬肚湯越煲越濃郁, 入面不少材料, 沒想到加了湯味道都保持到。牛都有好幾款,每款我們都有叫晒,每款肉來到成餐的質素都高有驚喜,而我們最愛係封門柳和牛背峰,岩我們口味。醉雞件勁入味, 煮完仲有酒香。海鮮有款, 蝦幾爽口大隻,蜆都叫鮮甜不是十分大都可以。餃頪幾款都幾足料, 一口一隻。酒同普通飲品都有多選擇,沒想到有韓國燒酒都幾特別,如果不想飲凍飲仲有熱飲選擇。菜類可以出去取都新鮮多款仲有最愛的響鈴,麵有少有的辛辣麵和出前一丁。熱食選擇不少, 咖喱魚蛋勁入味夠辣,燒賣都有,小食雲耳和青瓜都幾辣,雞翼鹵水味濃,款式和味道比心目中好。