2021-10-02 89 瀏覽
𝒱𝒾𝑒𝓉𝓃𝒶𝓂𝑒𝓈𝑒 𝑅𝑒𝓈𝓉𝒶𝓊𝓇𝒶𝓃𝓉 𝒾𝓃 𝒦𝑜𝓌𝓁𝑜𝑜𝓃 𝒯𝑜𝓃𝑔好好彩有好舒服既卡位坐,每張枱都有樽酒精搓手液,好方便,感覺乾淨衞生🌟志明綜合粉 𝗣𝗵𝗼 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗠𝗲𝗱𝗶𝘂𝗺 𝗿𝗮𝗿𝗲 𝗯𝗲𝗲𝗳, 𝗪𝗲𝗹𝗹 𝗱𝗼𝗻𝗲 𝗯𝗲𝗲𝗳 𝗮𝗻𝗱 𝗕𝗲𝗲𝗳 𝗯𝗮𝗹𝗹 ($𝟳𝟬)平時比較少食生牛,見d 牛黎果陣咁紅本身都有少少擔心,不過好彩湯夠熱,放左一陣再食啱啱好唔會生😆另外,牛丸爽口又有牛味,又唔會有筋痴牙👍🏻但份量比較少🌟越南火車頭湯河 𝗣𝗵𝗼 𝗦𝗽𝗲𝗰𝗶𝗮𝗹 ($𝟵𝟴)呢碗比綜合粉大碗同多配菜,分別有安格斯牛小排、牛丸、牛筋、黑柏葉,超級豐富。食餸仲多過麵😂不過就樣樣都可以試下😍食完好滿足🥛椰汁紅豆冰 𝗜𝗰𝗲𝗱 𝗥𝗲𝗱 𝗕𝗲𝗮𝗻 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗖𝗼𝗰𝗼𝗻𝘂𝘁 𝗠𝗶𝗹𝗸 ($𝟮𝟱)好飲過茶餐廳好多,鐘意佢d冰唔係用碎冰🧊,睇黎椰汁真係唔同d,感覺好清爽😆🌷玫瑰龍眼茶 𝗥𝗼𝘀𝗲 𝗟𝗼𝗻𝗴𝗮𝗻 𝗧𝗲𝗮 ($𝟯𝟬)呢杯野真材實料,有粒粒玫瑰花同龍眼肉,好香,飲落好舒服😌📍𝐏𝐡𝐨 𝐋𝐞九龍塘達之路80號又一城2樓28號舖

🌟越南火車頭湯河 𝗣𝗵𝗼 𝗦𝗽𝗲𝗰𝗶𝗮𝗹 ($𝟵𝟴)

🌷玫瑰龍眼茶 𝗥𝗼𝘀𝗲 𝗟𝗼𝗻𝗴𝗮𝗻 𝗧𝗲𝗮 ($𝟯𝟬)
呢杯野真材實料,有粒粒玫瑰花同龍眼肉,好香,飲落好舒服😌

📍𝐏𝐡𝐨 𝐋𝐞
九龍塘達之路80號又一城2樓28號舖