2019-10-21 66 瀏覽
今日同朋友去咗食西餐,朋友之前介紹過話呢度環境唔錯,聽佢講到好吸引,就趁放假下午去試試首先頭盤就嗌咗芝士沙律🤩一上枱就勁興奮,好耐冇食過咁新鮮嘅芝士啦!影相先~呢日食嘅係意大利芝士,入口先食到好有鮮味,之後啲鮮味慢慢咁滲出黎,呢碟我可以食曬都得!😂漢堡薯條好有料!鋪滿晒牛肉,而且有水份唔乾身,入口即融而且勁鮮甜呀🥺配少少配菜食,creamy得黎帶點菜獨特嘅甘味,味道好有層次。入面牛肉好大舊,係一路食到啖啖肉,個味都濃郁但唔算太膩,肉肉肉肉🥩 係好juicy嘅肉,我自己就覺得肉質煎得啱啱好,完全唔韌,牛味都好濃。有驚喜!重點之二來了🤪係配我鍾意食嘅薯條,每次食到薯條就覺得成個餐升級咗😂個fd冇介紹錯,食物的確係有水準,最鐘意芝士同個漢堡,同埋環境氣氛好,隔離枱都係慶生嘅情侶,情侶們可以bookmark定呢間~🤗

入面牛肉好大舊,係一路食到啖啖肉,個味都濃郁但唔算太膩,