2021-09-05 24 瀏覽
🌕Hello我係Moon🌕一提起中東菜就即刻彈咗個畫面就係除咗有烤肉之外就係有一大堆嘅調味料同埋醬汁。 😎真係極之變幻莫測,所以就算係一種肉類都有多重食法同埋配搭。🥳觀塘呢一度經常人流遍布,🤩Lunch time時段基本上大部份地方都布滿晒上班一族,如果撞正唔太肚餓但又口痕,😝又或者忙到甩轆冇乜時間食嘢嘅話,咁就要推介哈比斯燒肉串和咖喱呢一間餐廳,🤗主要原因當然係因為可以選擇嘅食物實在非常多,😍有烤肉卷,有咖喱飯,亦都有pizza,🥰當然亦都有健康之選嘅沙律。 🥳如果講快靚正,😛烤肉卷絕對係不二之選。而今次正正就一嚐牛肉烤肉卷,😏作為食肉獸當然要選擇有肉類嘅kebab 先至係最佳配搭。 🥰再配合自選嘅醬汁,😝又簡單又滋味。😛呢一款牛肉kebab 最吸引嘅地方相信就係爆滿嘅牛肉,😤但又唔係普通牛肉,🤩基本上同一大塊牛扒再切開一條條嘅牛柳絲差唔多,🥳但味道亦都以西冷牛扒嘅味道作為基準,😊當然唔少得新鮮生菜同蕃茄呢一啲清新嘅配搭,🥸咁清新當然就要凱薩醬提升層次感,😗又開始到最後一啖都係啖啖肉而且有一層煙煙韌韌嘅外皮,😛短短嘅時間足以恢復體力差足電再繼續工作,😌所以grab 個kebab 幾方

🤩基本上同一大塊牛扒再切開一條條嘅牛柳絲差唔多,
🥸咁清新當然就要凱薩醬提升層次感,😗又開始到最後一啖都係啖啖肉而且有一層煙煙韌韌嘅外皮,😛短短嘅時間足以恢復體力差足電再繼續工作,😌所以grab 個kebab 幾方便又滿足🥰

🌕最後MoonMoon我滿意呢個大大份嘅kabab!以牛肉嘅份量來講都幾抵食!🌕