2024-10-09 23 瀏覽
今日試咗吉野家嘅外賣自取,叫咗個B14鰻魚牛肉雙拼丼。整體嚟講,呢個餐算係有讚有彈。先講牛肉部分,牛肉汁多而且牛肉量多,真係抵食!每一口都充滿咗濃郁嘅味道,食落去好滿足🍖不過,鰻魚就冇咁出色,味道比較一般,可能係因為期望高咗啲。不過,以呢個價錢嚟講,算係對得起個價錢,唔會話太失望。下次可能會選擇返普通牛肉丼,因為牛肉真係好味🐟至於日本茶,味道唔會太濃亦唔會太淡,飲落去感覺中規中矩,冇乜特別之處。不過,配搭呢個餐都算係唔錯,唔會搶走主菜嘅風頭🍵總括而言,呢次嘅餐點體驗算係滿意,特別係牛肉部分。如果你都鍾意牛肉,呢個雙拼丼可以一試。不過,如果想試鰻魚,可能要有啲心理準備。下次再試其他餐點,期待有更多驚喜!

2024-10-09
外賣自取