👌🏼招牌麻辣鴨血鍋 麻辣湯底頗濃郁,唔算好辣易入口,花椒味較淡。鴨血整得好軟滑又有煙煙韌韌嘅口感,質感令人滿意,份量都足夠。午餐配料單調d。如果晚餐就$198 ,加埋一啲肥牛、金菇等嘅配料。👌🏼藤椒牛肉撈麵:麵上面灑上大量嘅青花椒,賣相吸引。食落味道溫和,麻椒嘅味道唔算特別濃烈。我個人嘅口味會prefer再椒麻啲。牛肉係同紅燒牛肉湯麵一樣,唔算特別軟腍,有啲硬同纖維感。麵係刀削麵,冇咩特別。🤔 紅燒牛肉麵(半斤半肉)湯底:普普通通,唔夠濃郁唔夠香。冇咩特別。麵:呢個最值得讚!麵條質感脹卜卜,好彈牙。嗰種脹卜卜嘅質感未喺其他餐廳食過,覺得幾有新意幾特別,而且都好味。材料:牛肉如上述所講,口感較硬同有纖維感。牛筋都算腍,但又未算好入味,正正常常。環境:★★★☆☆ 味道 : ★★★☆☆ 推介度:★★★☆☆
👌🏼招牌麻辣鴨血鍋

招牌麻辣鴨血鍋 ( lunch set)

👌🏼藤椒牛肉撈麵:

藤椒牛肉撈麵

🤔 紅燒牛肉麵(半斤半肉)

湯底:普普通通,唔夠濃郁唔夠香。冇咩特別。

紅燒牛肉麵(半斤半肉)

環境:★★★☆☆

味道 : ★★★☆☆

推介度:★★★☆☆
招牌麻辣鴨血鍋 ( lunch set)
  • 麻辣鴨血
  • 招牌麻辣鴨血鍋