2018-08-15 848 瀏覽
呢間店既位置已經經歷左好多手,好多間都挨唔到幾個月就執🤭事關位置較D2入,而且空間好少,堂食只能放幾張枱仔。·但係·呢間野又幾好生意喎,大概係些少明星效應(圖三😎),而且質素幾好,見佢都好多外賣客,我見佢得咁少位,我都買左外賣返公司先食,畢竟都好近。·牛腩米線💰HKD40牛腩切起細細件,但佢都比到八件仔我,其實都唔算少,但係米線就真係好少☹️唔夠喉👉🏻👈🏻·牛腩好夠味,質地淋身,如果係中意口感型既、有嚼口既可能會嫌佢太淋😅但我覺得岩岩好。湯底唔會好咸,因為都幾淡口,比得好少腩汁~下次叫佢多腩汁💁🏼‍♀️另外,佢會主動比自家調製既辣油比外賣客,其實唔係好辣,但係落左就惹味好多☺️👍🏻·本身想試埋佢啲餃子,但見到外表普通,無叫到。$40牛腩多但麵量少,價錢合理,附近有間啲麵同牛腩都再少啲,但同佢同價😂同事試完返黎不停嗌餓🤭

·但係·
牛腩米線💰HKD40