2019-05-20
<麥文記除左細蓉 牛腩都好正>😍麥文記呢間食細蓉既老字號 好耐冇黎過 但今次食多 d肉 就點左牛腩撈麵 都好正🐮🍴牛腩撈麵 48 蚊🐮🍜枝裝可樂 11 蚊🥤牛腩都幾多下 肥瘦適中 應該係用類似柱候汁黎醃 牛腩味濃 而且有口感 而且用左好多腩汁 感覺到牛肥膏同腩汁撈埋一齊好有膠質既口感 😆好正 撈麵 比較幼身 盡吸腩汁😈間中點下佢個湯可以減少黏稠感 雖然呢 d粉麵 鍾意點乜醬都各有喜好 但我都係比較鍾意傳統食法 用辣椒醬 撈 撈麵 辣辣地又有口感🌶好襯 正 加埋冰凍可樂 成個人 gur哂😈#牛腩 #撈麵 #牛腩撈麵 Score 平均分 <7.1/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻~~~~~~~~~~~~~#麥文記麵家佐敦白加士街51 號地下~~~~~~~~~~~~
🍴牛腩撈麵 48 蚊🐮🍜
Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#麥文記麵家
佐敦白加士街51 號地下
~~~~~~~~~~~~