好似去咗韓國咁街頭大排檔風, 非常有氣氛等位時仲可以打返鋪機🎮仲有呀呢度到處都係打卡位,緊係要打返個卡啦呢度食物同飲品好多選擇🔥我推介『50cm韓式海鮮鍋』滿載咗各式各樣嘅海鮮:蟹、蝦、魷魚,青口,鮑魚,扇貝等...超鮮味。配搭住濃郁嘅湯再加入粉絲,食到停唔到🔥同樣好吸睛嘅『麻辣火山鍋』 可以選大中小辣。麻辣醬下鋪到成座山嘅牛肉,真係好似著咗火嘅火山咁。搭配芽菜&金菇,整個鍋充滿著麻辣嘅香味,真係好野味❤️不過我同朋友們一致認同『牛腸炒年糕』係最好味🤤佢個汁做得好好,甜甜辣辣的 牛腸唔韌配搭年糕&魚糕真係好正❤️💯食韓國野點少得炸雞+啤酒呀,我地叫咗半份『蜂蜜黃油炸雞』份量好足, 熱辣辣外脆內軟,仲好juicy添🍗呢度有好款韓色飲品提供,賣相又吸引,仲要大大杯添呀如果有朋友生日嘅話,呢度絕對係一個好選擇,夠晒氣氛🎉
好似去咗韓國咁街頭大排檔風, 非常有氣氛

如果有朋友生日嘅話,呢度絕對係一個好選擇,夠晒氣氛🎉
  • 牛腸炒年糕
  • 50cm韓式海鮮鍋