2021-08-24
諗住睇戲前, 貪圖方便 又見人少少就入左黎食晚餐時段 餐廳提供唔少套餐選項, 價錢偏親民價格 只系食物質素唔系人人識得欣賞 有種食完都唔知食左咩野既感覺 比錢買難受😮💨顧客自行前往收銀處點餐 付款後會收到餐碼牌 食物準備好 就會自動送餐🤲🏻餐廳中間提供自助吧枱 自行拎需要餐具同水很貼心地也提供獨立包裝消毒濕紙巾 疫情其間好讓自行消毒同保持個人衛生食物方面 並沒有太多評價 有待改善 伏👆🏻👆🏻意式蔬菜濃湯配迷你牛角包👆🏻👆🏻🔺牛角包🥐系好食 外皮酥脆 內部口感不錯 帶有一點點牛油香🔺沙律🥗有怪味 黑醋味太過重🔺蕃茄湯太酸 無太多調味👆🏻👆🏻俄羅斯雜菌意大利粉👆🏻👆🏻🔺唔知點解個意大利粉變左粗管通心粉🔺粗管通心粉軟硬度偏硬🔺奶油味太過重 蓋過雜菌原有味道🔺明明呢道系素食菜 咀嚼中突然間咬到發出巨響 食到中間咬到好多沙 好彩唔系骨頭😅 唔好話唔驚👆🏻👆🏻意大利辣肉腸粗管通心粉👆🏻👆🏻🔺辣肉腸部分 只有搵到辣肉腸碎 應該系豬肉碎黎🔺個蕃茄醬汁偏水🔺粗管通心粉軟硬度偏硬🔺無任何調味🧂🔺食感系蕃茄水 加腸醉 加濕左既通心粉
餐廳中間提供自助吧枱 自行拎需要餐具同水
食物方面 並沒有太多評價 有待改善 伏