2022-04-18
🔆brunch set:餐湯+主食🫕椰菜花湯整得好滑身😳小編見識少第一飲椰菜花湯,飲唔慣覺得佢有少少草腥味,加左胡椒真係好飲好多😋🐣EGG BENEDICT LOVER $138牛角包🥐、2隻水波蛋🐣、牛面頰肉🐮、沙律🥗 超推薦呢個😋😋牛角包超脆!!!爆脆😍牛面頰肉似𝐁𝐛𝐪醬,好惹味😋分量都算多,口感超豐富!!!沙津🥗係少有既羽衣甘藍😍一個早上已經吸引足夠纖維😆調味加左醋,好開胃!🐮BEEF LOVER $238更正封門柳唔係慢煮⚠️小編記錯左鴨髀先係慢煮🤦♀️叫左5成熟,口感還好,唔算特別驚喜。🌹LYCHEE & ROSE $46呢個係荔枝+玫瑰茶,連粒冰都有粒花係入面😆😆好有心機!自己倒落杯✨飲落好清新🍃,不過佢就無甜味。☕️LATTE $38好特別既拉花😍第一次見,不過我其實睇唔出咩來😂獅子?!佢杯咖啡配埋一塊曲奇🍪,幾得意既體驗呢
🫕椰菜花湯
🐣EGG BENEDICT LOVER $138