𝗣𝗹𝗲𝗮𝘀𝗲 𝗳𝗼𝗹𝗹𝗼𝘄 𝗺𝘆 𝗼𝗽𝗲𝗻𝗿𝗶𝗰𝗲 𝗮𝗻𝗱 𝗶𝗻𝘀𝘁𝗮𝗴𝗿𝗮𝗺 @𝗺𝗶𝗰𝗵𝗲𝗹𝗹𝗲𝗳𝗼𝗼𝗱𝗳𝗶𝘁午市套餐包扣前菜 麵豉湯 日式蒸蛋前菜係甜辣既帶子裙邊 蒸蛋都幾滑 🍣 壽司8點定食帆立貝 三文魚 左口魚 中拖羅 魚 鰻魚 海膽 加洲卷壽司飯味道酸度適中 亦唔會容昜散開 我自己特別鐘意個三文魚同吞拿魚 完全冇筋 油香感重 大滿足😋雜菌炒牛肉丼飯大量洋葱同菇炒到好香 配上嫩口牛肉薄燒飯 個調味唔會過濃但好惹味 ♥️另外再試左 刺身拼盤5種分別有劍魚 帆立貝 三文魚 油甘魚 吞拿魚厚切刺身非常新鮮 魚肉鮮味突出 仲帶有少少清甜味 食落好有口感 💯餐廳每日提供既魚類都唔一樣 因為佢地想確保提供最好既食材俾顧客 所以大家Order前可以先問店員當日有邊款提供 整體好有日式風格 有質素 價錢合理👍

午市套餐包扣前菜 麵豉湯 日式蒸蛋
前菜係甜辣既帶子裙邊 蒸蛋都幾滑