2022-02-26
我就係畀佢個ᑭᑌᗪᗪIᑎG吸引住。。去到當然必叫系列啦。。但講到味道完全無失望。。我會再去食佢嘅ᑭᑌᗪᗪIᑎG😋😋而鍾意食牛嘅我。。黎之前我都睇過佢ᗰEᑎᑌ。。佢嘅牛都好似唔錯。。咁我就叫左黎試試啦。。亦都係無失望選擇😋😋作為小店超出色。。不過佢係無得ᗷOOK位嘅。。所以如果黎就要準時啦。。因為佢位唔算多😁😁🥪ᑭᖇOSᑕIᑌTTO Oᑎ SOᑌᖇᗪOᑌGᕼ🥩STEᗩK & SᑕᖇᗩᗰᗷᒪEᗪ EGGS🍮ᑭᑌᗪᗪIᑎG ᗩ ᒪᗩ ᗰOᗪE📍 Casa Margo觀塘偉業街93號9樓901-902室=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkig#hkstyle#hongkong#hongkongcaf
去到當然必叫系列啦。。
但講到味道完全無失望。。
我會再去食佢嘅ᑭᑌᗪᗪIᑎG😋😋
而鍾意食牛嘅我。。黎之前我都睇過佢ᗰEᑎᑌ。。
佢嘅牛都好似唔錯。。
咁我就叫左黎試試啦。。亦都係無失望選擇😋😋
作為小店超出色。。不過佢係無得ᗷOOK位嘅。。
所以如果黎就要準時啦。。
因為佢位唔算多😁😁
🥪ᑭᖇOSᑕIᑌTTO Oᑎ SOᑌᖇᗪOᑌGᕼ
🥩STEᗩK & SᑕᖇᗩᗰᗷᒪEᗪ EGGS
🍮ᑭᑌᗪᗪIᑎG ᗩ ᒪᗩ ᗰOᗪE
📍 Casa Margo
觀塘偉業街93號9樓901-902室
#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkig#hkstyle#hongkong#hongkongcafe#hongkongfoodshare#casamargo#kwuntong#kwuntongcafe#kwuntongfood#ngautaukok#ngautaukokcafe#ngautaukokfood#觀塘美食#牛頭角美食