2021-05-08
上次食過旺角嗰間牛角buffet覺得唔錯,今次終於嚟尖沙咀分店試吓。。。首先,我哋3個人老冇咁早放工,所以食唔到六點前入座唯有食正價!不過攞飛係要有好好嘅策略,五點前攞飛仲好快有得入咗,不過一過咗5:45就好難攞飛啦,我用Apps攞飛之後去到店舖就撳咗一張飛,結果個Apps個號碼過咗我唯有等嗰張飛,好彩都唔係等咗好耐就入咗座啦!我哋真係好後踩坐一張好舒服嘅卡位,其他我覺得啲位就比較逼夾,所以食嘅話我覺得三個人會好啲希望可以要求坐卡位。至於食物方面我哋揀咗呢level 3,為免浪費我哋冇要到送嗰幾碟豬同雞,我哋幾個都係牛魔王所以都係主力叫牛,頭一轉啲肉都好靚仔,第二轉第三轉都麻麻哋,之後第四轉就好番d。我覺得好多唔同的牛肉部位都唔錯,不過比較粗的牛肋條,我覺得冇咁好食其他牛肉都OK,不過牛柳粒就要控制下火候漏單情況都唔算太嚴重,不過我哋order可能係10片牛肉佢只係俾6片。有一次試過出俾我哋嘅牛肉仲未融雪,燒起嚟啲味道唔太好食!出邊自助形式攞的食物,我朋友覺得關東煮好好味,我都試咗少少的確唔錯。我朋友超級喜歡吃紫菜少汁佢哋仲整咗個長返嚟點牛肉覺得超正,如果鍾意食蔥的朋友一定要加埋,我就
出邊自助形式攞的食物,我朋友覺得關東煮好好味,我都試咗少少的確唔錯。我朋友超級喜歡吃紫菜少汁佢哋仲整咗個長返嚟點牛肉覺得超正,如果鍾意食蔥的朋友一定要加埋,我就唔鍾意,我知道點餐有得點蔥,不過唔知係乜嘢因為我唔食😹
食到一半我見到出邊真係超級超級超級多人所以如果要食嘅話真係要訂枱又或者早一點攞飛又或者叫多幾個朋友喺Apps度禁飛