2021-04-23
荃灣大鴻輝最出名多打邊爐🍲餐廳最近又有新既餐廳係呢度插旗啦!作為火鍋愛好者的我一定要來試試一入餐廳樓底超高, 環境超寬敞舒適大部分是卡位,環境分俾5⭐️⭐️湯底方面,有成12款你選擇今次我揀左c餐,有兩款湯底可選擇揀左麻辣湯底同海底椰雪耳竹絲雞滋潤鍋湯底滾起左,可以飲一碗海底椰竹絲雞湯先,打番個底,潤一潤先作為牛魔王的我,一來到揀晒所有牛先😆上菜速度好快好快來齊所有牛美國🇺🇸SRF極黑牛肩胛肉眼,美國封門柳美國安格斯肥牛,澳洲短角牛肉眼等等特別推介美國🇺🇸SRF極黑牛肩胛肉眼(7秒)和美國封門柳(5秒)Srf 極黑牛肩胛肉眼,油脂分布平均,灼7秒即食,入口即溶👍🏻封門柳,灼5秒,牛似較厚身,好有咬口,牛味燶🤤🤤除左牛,當然唔少得黑豚肉,羊肉,丸類,菇類仲有唔同海鮮, 韓國蠔,青口, 蝦🦐等等餐廳仲設有飲品區,蔬菜區,甜品區特別推介佢自家飲品:竹蔗茅根同夏枯草,兩種都唔太甜,好飲👍🏻👍🏻打完邊爐一定要試海鹽味雪糕,好好味😋加分位🌟: 員工keep住幫你換碟,上菜速度快服務好好
最近又有新既餐廳係呢度插旗啦!
作為火鍋愛好者的我一定要來試試
一入餐廳樓底超高, 環境超寬敞舒適
大部分是卡位,環境分俾5⭐️⭐️
湯底方面,有成12款你選擇
今次我揀左c餐,有兩款湯底可選擇
美國🇺🇸SRF極黑牛肩胛肉眼,美國封門柳
美國安格斯肥牛,澳洲短角牛肉眼等等
封門柳,灼5秒,牛似較厚身,好有咬口,牛味燶🤤🤤
除左牛,當然唔少得黑豚肉,羊肉,丸類,菇類
仲有唔同海鮮, 韓國蠔,青口, 蝦🦐等等
餐廳仲設有飲品區,蔬菜區,甜品區
打完邊爐一定要試海鹽味雪糕,好好味😋
加分位🌟: 員工keep住幫你換碟,上菜速度快服務好好