2024-09-25
最近喺德福行街,見到犇殿仲緊期間限定嘅優惠,日本A5和牛火鍋二人同行、一人價錢,超抵食就去試試佢😍 套餐包括半公斤日本A5和牛,再任食各種靚牛肉、其他肉類、海鮮、火鍋食材、台灣小食同甜品飲品🍧!肉類🥩肉類方面最愛當然係日本A5和牛!佢每塊都超大塊,仲有超靚嘅雪花,證明油脂分布均勻,每一塊都好有入口即化嘅感覺😋 另外我都好鍾意美國極佳牛肩胛肉、上選安格斯牛肉、美國牛板腱等,佢哋油脂冇和牛咁豐富,但牛味一樣咁香😍! 呢度仲有好特別嘅牛胸爽,食落都好肥美😋海鮮🦞除咗牛肉,海鮮都係呢度嘅一大賣點!選擇超多,有海斑片、鯛魚片、墨魚仔、海蝦、海蜆,我最愛嘅魚滑都有兩種🥳!台灣小食🍢呢度仲有超多台灣小食、飲品、甜品!好正🥳📍 犇殿台灣火鍋 九龍灣偉業街33號德福廣場1期1樓F1號舖
肉類🥩
海鮮🦞
台灣小食🍢
呢度仲有超多台灣小食、飲品、甜品!好正🥳
📍 犇殿台灣火鍋
九龍灣偉業街33號德福廣場1期1樓F1號舖