2020-12-23 2975 瀏覽
呢個星期天氣凍咗 最適合打邊爐㗎啦 今日下晝嚟咗牛摩食個火鍋放題暖暖身🙊 午巿放題都幾抵食 90分鐘任食火鍋放題 我地叫呢款係149蚊 有牛肉 豚肉同埋雞肉任食 湯底都有十款可以揀 我就揀左關東風壽喜燒 友人就揀左港式蕃茄牛肉湯 外面拎野食嘅自助放題區有超過30款食物可以拎 有前菜嘅沙律吧 竟然有味付螺肉😻 而火鍋嘅配料都幾多㗎 丸類有魚蛋 獅子狗 蜜糖腸 龍蝦丸 個人就鍾意黑色嘅墨魚丸 咬落口好彈牙 而且食到有細細粒嘅墨魚粒 比較特別係佢有芋泥丸 不過食落口係甜嘅 比較適合喺呢餐嘅尾聲食多啲🙊 蔬菜類都有好多選擇 啱晒都注重健康嘅我地 有油麥菜 生菜同小白菜 有蓮藕 南瓜 冬瓜 蕃茄 木耳 呢啲都係低卡健康之選🥬牛肉一上檯就好大碟 每片都幾大塊 切得夠薄 淥一淥就食得 雞肉好嫩滑 淥咗好耐都唔鞋 豚肉都好好食 肥瘦好均勻 食落唔會好硬🐷飲品吧有一般嘅汽水 蘋果綠茶 同雀巢檸檬茶 仲有沙冰都幾特別㗎 不過天氣凍就冇試啦🙊另外有個甜品櫃 同埋雪糕機 有朱古力同frozen yogurt 🤤仲有好多配料可以選擇 呢部雪糕機非常易用 唔會整到周圍污糟邋遢而家有優惠 食九十分鐘放題可以免加一

而家有優惠 食九十分鐘放題可以免加一 如果四個人嚟食就可以揀另一個優惠 就係四人同行一人免費 有優惠就食得更開心啦🥳
午餐