1K
2023-11-01 42 瀏覽
👧🏻😋👅🍽✨牡蠣串燒 我要兼得 🤝🏻-喜多嬉牡蠣屋🇭🇰 中環些利街2-4號LL Tower3樓 🇭🇰-生蠔串燒放題2小時 $598/位🎏除左生蠔放題, 仲有靚料頭盤, 唔會2個鐘由頭到尾都得生蠔咁寡; 最平$498個餐都包生蠔任食同前菜, 加多$100就有埋串燒任食多啲肉再豐富好多 🎏一開始所有野送一set黎先, 之後任食無論生蠔定串燒, QR code一落完單好快就送到, 2個鐘食到飽飽好滿足🥳-單次🫶🏻🍲時令海鮮湯: 滿滿既蝦肉同蜆肉係個湯壺入面, 難怪個湯咁鮮甜!🦐炸牡丹蝦: 大頭牡丹蝦炸到脆卜卜, 仲有蝦膏添🍱喜多嬉懷石八品: 擺盤超級靚既懷石料理, 和牛沙律同拖羅蓉極驚艷, 仲係揀時令食材, 黎之前睇食評相都有幾款唔同, 即係次次黎都會有驚喜😆🦀松葉蟹五島手延烏冬: 有原隻鮮蟹鉗勁鮮甜, 手延烏冬幼身但彈牙, 仲好滑🍧甜品: last order後送上粉紅色最中夾住雪葩配蕨餅, 雪葩清新解膩, 唔會太甜-任點💪🏻🦪生蠔: 所有牡蠣都由北木島喜多嬉牡蠣養殖場直送, 招牌擔保新鮮生蠔來源, 隻隻都好新鮮肥美🫕焗蠔、焗帆立貝: 可選原味/蒜/辣蒜/芝士味; 我地食左一輪就繼續all
👧🏻😋👅🍽✨
牡蠣串燒 我要兼得 🤝🏻
喜多嬉牡蠣屋
🇭🇰 中環些利街2-4號LL Tower3樓 🇭🇰
生蠔串燒放題2小時 $598/位

單次🫶🏻
🦐炸牡丹蝦: 大頭牡丹蝦炸到脆卜卜, 仲有蝦膏添

喜多嬉懷石八品

任點💪🏻
生蠔

🫕焗蠔、焗帆立貝: 可選原味/蒜/辣蒜/芝士味; 我地食左一輪就繼續all in生蠔, 但如果唔食得太生又想享受任食蠔, 原味都好鮮甜, 值得encore

🍢時令串燒: 有羊肉串、雞中翼、雞腿肉、雞頸肉串、雞腳筋、豬頸肉、七里香、雞心、翠玉瓜、番薯仔; 全部都好好味, 特別大推出面少見既七里香同雞腳筋; 七里香極重油香但食極唔膩; 雞腳筋有少少咬口但唔會韌

🥤汽水、梳打特飲: 梳打唔會太甜, 食濃味既串燒同生蠔最岩就爽爽佢
喜多嬉懷石八品
生蠔