招聘中
$16,500-$25,000
$15,500-$21,500
$17,500-$25,000
月薪
收工同閨蜜聚餐,上網見到呢間cafe好似唔錯咁,即刻打去book位留定枱。野食都算幾多選擇,先叫左個煙三文魚凱撒沙律食住先,估唔到咁大碟,沙律菜好新鮮幾好味。小食叫左呢個香煎帆立貝煙肉,帆立貝大大粒好有口感,又唔會將帆立貝煎到太熟岩岩好,正啊👍🏻呢個香草豬肉車打芝士小漢堡好岩我地d女人食,唔會太大個要擘大口咁食,呢個小漢堡入面塊豬肉整得好冧,唔會煎到結結實實咁,而且佢煎到好香豬油味,咬落去肉汁鎖哂係裡面,唔錯!食到咁上下,當然要食個甜品黎完結呢個晚餐,呢到甜品有好多選擇,揀黎揀去最後揀左呢個比利時之戀,又係估唔到咁大碟,本身仲諗住一人叫一個甜品,好彩最後都係決定叫一個。個窩夫即叫即整,熱辣辣配埋雪糕食真係好正,仲要配埋oreo餅及oreo雪糕,成個配搭好邪惡啊~鐘意食朱古力既人呢個甜品實岩你啫😋