2021-07-29 75 瀏覽
喺Openrice訂咗枱食晚餐,準時到達即刻入座,一坐低水同餐牌就已經準備好。環境唔錯,坐就都算係舒服。Dinner set先有Openrice個88折優惠,咁就梗係叫Dinner set。有好多選擇,豐儉由人。最後加左$28升級咗龍蝦湯,食唔到龍蝦肉,但湯都好濃味,稠度都算適合。主菜揀咗西班牙黑毛豬鞍架,煎得幾香,外層少少脆,入面啲肉都唔韌。有三分一肥肉、三分二瘦肉,比例都可以嘅。味道未算好有味,但點埋個汁就幾好啦。薯條都炸到好香脆。個人就唔鍾意食沙律所以就算啦。Dinner set包一杯$34飲品,我補$10叫咗杯Cuppercino,個拉花勁得意,係3D貓肉球(定熊?),個人唔鍾意florish嘅blend,不過都OK。服務方面都幾好,人客唔算好多,上菜加水埋單都快手。總括而言,都食得幾開心,物有所值。

環境唔錯,坐就都算係舒服。

服務方面都幾好,人客唔算好多,上菜加水埋單都快手。

總括而言,都食得幾開心,物有所值。
西班牙黑毛豬鞍架
Cuppercino