2019-08-12 50 瀏覽
Happy Friday,約左朋友放工到旺角飯聚。朋友book左回到味來,一齊品嚐海鮮火鍋😁旺角都有好多間食海鮮火鍋既食市,揀回到味來既原因係佢有兩大特色:$248海鮮火鍋半放題套餐,可以先揀食雞煲或卜卜蜆,雞煲同卜卜蜆都可以食完再添食😆😆雞煲份量多,雞肉大件啖啖肉,我地揀左BB辣,辣度適中。食雞煲前,仲有前菜金蒜咸蛋蒸扇貝,一人一隻,勁多蒜蓉同咸蛋,扇貝好鮮味😋第二特色十分好服務,無論係飲品或是火鍋配料,只需點紙下單,侍應就會將飲品及火鍋配料送到我們張枱😌坐定定就有得食有得飲,十分舒服方便!另外套餐係包送上6-8款豐富生猛海鮮拼盤及手切牛頸脊,海鮮拼盤有帶子、海蝦、飽魚、扇貝⋯海蝦仲好生猛,跳緊⋯😃火鍋湯底有4款:黃金南瓜海蜆湯、蕃茄濃湯、四川麻辣湯、芫茜皮蛋湯,我地揀左蕃茄濃湯。火鍋配料多達61款選擇💕食到飽飽離開。
旺角都有好多間食海鮮火鍋既食市,揀回到味來既原因係佢有兩大特色:$248海鮮火鍋放題套餐,可以先揀食雞煲或卜卜蜆,雞煲同卜卜蜆都可以食完再添食😆😆雞煲份量多,雞肉大件啖啖肉,我地揀左BB辣,辣度適中。