2022-01-13 370 瀏覽
日日行街經過見到咁就腳,前幾日終於忍唔住同老婆過嚟做食吓午餐試下好唔好食。一入門口即刻有人招呼,將我件褸放左入櫃等我地可以舒服啲咁食(順帶一提,呢間餐廳服務真係好好,換毛巾換到我都唔記得左幾多次,有咩要求都第一時間反應到,講解又到位。)今次招呼我地的是龍師傅,因為個日太肚餓,我地都無影齊所有野,大致上係好好好好好食!簡直是物超所值!我老婆平時唔食生蠔同海膽,因為係第二度食完佢都會肚屙,今次一入口就感覺到好新鮮,入口好舒服,到今日老婆個肚都無咩事,舒舒服服,真係改變左我地對生蠔同海膽既睇法。其他壽司都好好食,龍師傅都講解得好清楚。下次會去試下佢地晚餐Omakase! 😁😁😁

2021-01-05