2012-12-02 18 瀏覽
本來今日下午打算同朋友去附近的樓上 cafe 傾計, 但經過這店時店員非常熱心的招呼, 看了一下店內完全沒有人, 也頗適合傾計, 便決定進店講真, 甜點o既價格頗貴, 我點了椰子糊, 39蚊, 感覺很甜很膩, 也不似係新鮮椰子製朋友點了一個menu上推介o既紗冰, 43蚊, 飲第一口覺得好好飲, 但再飲就覺得苦澀, 應該係生果上o既"衣"所致但最唔好o既係, 我地傾計傾左 1 個鐘左右, 伙計就話要截數!!!全場都係得我地再加另外 2 人, 早知係咁, 我地就去 starbucks 啦!!! starbucks coffee o既好飲, 想坐幾耐就幾耐, 又舒服, 早之就去 starbucks 啦!!!

用餐優惠
其他