2010-06-18
無啦啦有三日秲價餐 ,毎款$10..........日期15-17,june,2010毎日都有一款,我今日試就係豬柳漢堡+汽水其實個餐真係唔夠誠意,無論個包或者汽水都係預先做好,即係杯可樂已經放咗一段時間,攪到無汽又無味,因為d冰都溶咗唔少至於個包,好得意,唔知點解放咗四件洋蒽圏,由於預先做好,所以洋蒽圏都已經唔脆,不過成個包最正就係個bbq醬,不過由於個bbq醬d味太出,所以無乜豬柳味只隱約有d黑椒味由於唔夠飽,所以後+薯條,蘋果批+洋蒽圏,薯條-------比m記脆,,,,,,,,,,,唔知會唔會用反式脂肪炸蘋果批-------外皮都脆,不過蘋果就得好少,但肉桂味就比較濃曾經消失一段時間的burger king,早兩年又回來到香港注腳,現在還不段向各區進攻,但我以前最愛的 洋蒽圏已經今非昔比不過哩間店最一的問題係有厠所唔比你去,要你落樓下先有得去大佬無所都整條水喉比人洗下手啦,一唔係你就整d刀叉比人食薯條,洋蒽圏用手食完發覺無得洗手真有d火
毎日都有一款,我今日試就係豬柳漢堡+汽水
由於唔夠飽,所以後+薯條,蘋果批+洋蒽圏,
但我以前最愛的 洋蒽圏已經今非昔比
不過哩間店最一的問題係有厠所唔比你去,要你落樓下先有得去
用手食完發覺無得洗手真有d火