2019-05-03 60 瀏覽
成班女仔聚一聚緊係要揀返間靚靚餐廳啦!😍 <親愛吃>成間餐廳都係以鮮豔顏色為主,仲有雪條同Donut造型嘅枱櫈,入到去都心情開朗☺☺☺我叫左杯🍀桑莓莓 ($58)上面有一球紅桑子雪葩,飲之前可以將雪葩同野飲搞勻,飲落酸酸地幾開胃!🍀烤椰菜豆腐雜果仁沙律 ($68)佢個芝麻薑汁幾特別幾開胃,椰菜烤完都仲好爽脆👍🍀炸蠔豉香菇春卷 ($58)香脆嘅春卷皮包住蠔豉香菇粒,再點埋陳醋,蠔豉味好出,幾香口🍀椒鹽哈羅米芝士 ($58)芝士炸到好似椒鹽豆腐咁,再點上甜醬同辣椒醬,味道好特別! 😍芝士控一定要試下🍀咸魚鮮魷炒親愛做寬條麵 ($98)咸魚嘅份量落得岩岩好,有咸魚嘅香味但唔會太咸👍🍀日本山藥燴雞粥 ($78)首先要將山藥同個粥搞勻,個粥好綿,加埋山藥之後更香更滑! 終於到我地最愛嘅甜品!!!!!! 🤤🤤🤤 好多甜品都落左薑餅碎做伴碟,好正😍😍🍀木瓜雪耳糖水 ($68)意大利軟芝士好香,糖水唔會過甜,仲有燉木瓜、雪耳同木瓜脆片做伴碟🍀豬腳薑 ($48)有淡淡嘅豬腳薑味,都幾特別! 雪冰質感好似雪葩,仲有炸豬皮係面!🍀渡蜜月 ($55)咁多個入面我最鐘意哩個,芒果味重,酸酸甜甜,

我叫左杯🍀桑莓莓 ($58)

🍀烤椰菜豆腐雜果仁沙律 ($68)
佢個芝麻薑汁幾特別幾開胃,椰菜烤完都仲好爽脆👍

🍀炸蠔豉香菇春卷 ($58)
香脆嘅春卷皮包住蠔豉香菇粒,再點埋陳醋,蠔豉味好出,幾香口

🍀椒鹽哈羅米芝士 ($58)

🍀咸魚鮮魷炒親愛做寬條麵 ($98)
咸魚嘅份量落得岩岩好,有咸魚嘅香味但唔會太咸👍

🍀日本山藥燴雞粥 ($78)
首先要將山藥同個粥搞勻,個粥好綿,加埋山藥之後更香更滑!

🍀木瓜雪耳糖水 ($68)

🍀豬腳薑 ($48)

🍀渡蜜月 ($55)
咁多個入面我最鐘意哩個,芒果味重,酸酸甜甜,好想繼續食! 😋😋😋

🍀翡冷翠 ($55)
比渡蜜月甜少少,食落有淡淡嘅茉莉花香

🍀朱古力 ($78)
好香濃嘅朱古力味! 好食!! 😋
  • 咸魚鮮魷炒親愛做意粉配檸檬蒜蓉汁