2021-04-13 161 瀏覽
朋友黎過食,咁果日係附近行街,就book下試吓啦。我哋都有心理準備有貓貓,都驚佢哋會唔會阻住食嘢,但結果係一路食一路叫「貓貓好得意呀😍」,忍唔住拍埋片🥰至於食物方面我哋覺得係好食,可以再嚟過。2人餐 $278是日餐湯及沙律🥗南瓜忌廉湯好creamy,味道好喜歡,飲多碗都仲得。沙律就普通,沒什麼特別。即磨芝士黑松露野菌大啡菇忌廉意大利飯黑松露和啡菇味好濃,煮到杰撻撻,好creamy,飯係淋既,非常喜歡食意大利飯既我比讚,比一般食既係好食啲,估唔到有啲質素。安格斯牛肉手工竹炭漢堡配薯角牛肉既味道係唔同啲架,唔係好濃味也不咸,食落覺得味道好適中。竹炭包就覺得係黑色嘅包囉,味道冇大驚喜,但就好軟熟。薯角好食😋朱古力心太軟 (另加$25)影完相蛋糕仲係暖既,好味😋雪糕好似蕉糖+麵包,第一次食唔抗拒呢個味道。芭菲杯 $48雪糕同心太軟果個一樣,脆片好食冇淋到,但太多食唔晒,結果引左「小丸子」貓貓過嚟搶食,你唔食得架!乖!芒果荔枝梳打 (另加$4)味道清淡易入口,適合唔鍾意甜的人。水蜜桃蘋果醋梳打(另加$4)濃味啲,甜啲,蜜桃味好出。入坐前要著鞋套,店內環境乾淨,但位與位之間會迫啲,不過有透明膠板阻

至於食物方面我哋覺得係好食,可以再嚟過。

2人餐 $278

是日餐湯及沙律🥗

朱古力心太軟

朱古力心太軟 (另加$25)

芭菲杯

芭菲杯 $48

芒果荔枝梳打 (另加$4)
味道清淡易入口,適合唔鍾意甜的人。

水蜜桃蘋果醋梳打(另加$4)
濃味啲,甜啲,蜜桃味好出。

入坐前要著鞋套,店內環境乾淨,但位與位之間會迫啲,不過有透明膠板阻隔住的。
2021-04-11
朱古力心太軟