2014-05-04 971 瀏覽
甘日同系内地過來香港玩既朋友相約在葵芳共享午餐。由於當時差不多12點,四處餐廳均十分清閒。順朋友意去左的士入口處既上海婆婆用膳。門口侍應帶左我地坐系1張半沙發位既四人位置。抬頭可以望到幾幅小baby既畫,朋友仲特登影低留念。So Cute !!同朋友商量完最終叫左個擔擔麵,水煮牛肉,皮蛋豆腐同松子雞米。❤ 皮蛋豆腐 - 賣相ok,豆腐切得薄薄得,入口十分滑,原本以為面頭系肉鬆,入口先知道系花生碎。^_^酸酸得,系1道唔錯既前菜吖~ ❤ 擔擔麵 - 見系推介所以念住試下,一擺上檯面已經覺得好香。本身中意食花生醬既我當然覺得十分好味啦~同朋友1齊share已經十分足夠。❤ 水煮牛肉 - 上台已經覺得超級辣,有D薯粉底,中意食辣既千奇唔好錯過,D汁ok開胃,好好味~❤ 松子雞米 - 有麥包夾既餸,D雞米入邊有勁多料一起炒,攪勻曬夾入包入邊十分爽口~有機會試埋另外果款先^o^❤❤❤不錯既選擇,下次再黎試埋其他餸。用餐期間侍應都會主動加茶,成個環境都令人覺得舒服~
甘日同系内地過來香港玩既朋友相約在葵芳共享午餐。

由於當時差不多12點,四處餐廳均十分清閒。

順朋友意去左的士入口處既上海婆婆用膳。

門口侍應帶左我地坐系1張半沙發位既四人位置。

抬頭可以望到幾幅小baby既畫,朋友仲特登影低留念。

So Cute !!

擔擔麵
水煮牛肉