2020-12-07
屏山老地方聽就聽得多今日終於第一次去睇Google maps就係蝦尾邨落車行過去好行3分鐘就到,都唔難搵👍👍👍👍去到其實係一間普普通通既茶記,但佢地方好大有兩邊舖頭,而且而家疫情外出食飯都要等下位既正常既,但係佢個到竟然唔洗等,因為地方大有好多張枱,而且佢設布廉拉起就可以同朋友仔自成一角👏👏👏我地入到去探熱 然後揀位坐坐底既時候職員就會拎左張今日推介既menu其實真係好多既選擇 如果唔岩既都重有餐牌甘多野食可以選擇 總有一款係岩食 我就可以揀到好幾款😋😋😋😋我地因為想試吓又唔太餓所以叫左個六重芝士肉餅飯食,個飯黎到既時候真係估唔到係甘重芝士,無甘黃個個芝士重可以拉絲,起初覺得肉餅應該係中式菜款魷魚肉餅榨菜肉餅,芝士會唔會好奇怪😂但佢出奇地好食,豬肉又唔會好肥 係睇到有肥肉但食落都可以接受,配芝士真係好特別又唔咸,又濃芝士味,分量又多。西多士 佢地既西多士都好好食😋 外脆內軟花生醬又多 最中意食到d多花生醬既西多士到最後更係要飲杯野啦⋯⋯但如果杯好立克可以濃多小小就完美。其實佢地真係好多款肉餅 買單既時候對面枱叫左個榴連肉餅 真係好香,下次可以試吓。
今日終於第一次去
我地入到去探熱 然後揀位坐
坐底既時候職員就會拎左張今日推介既menu
其實真係好多既選擇 如果唔岩既都重有餐牌
西多士 佢地既西多士都好好食😋 外脆內軟
花生醬又多 最中意食到d多花生醬既西多士
到最後更係要飲杯野啦⋯⋯但如果杯好立克可以濃多小小就完美。