2021-04-19 41 瀏覽
今日突然間想食上海野,上網搜尋,發現大角咀有一間唔錯的上海餐廳,橫掂在附近,一於就去打卡,奧運站C一出口,行大約5分鐘,在奧利芳地下。地方簡潔,簡簡單單,而且餐廳用QR曲落單,既環保又方便,而且不收加一。由於時間尚早,雖然人客並不多,但見廚房不停出外賣,唔☺️⋯⋯應該無來錯地方。😉😉👍⋯⋯我地order兩個小食,雖然選擇唔多,但好野。,一樣就夠啦😋😋。尤其是雞翼,有好多選擇,一於叫一款兩隻來品嚐下。蒜香雞翼,外皮香脆,色澤均勻,樣子飽滿,保持嫩滑,多汁。未食完,已經叫朋友追加😋😋😋,簡直冇得輸呀。另外叫了個好特別的流心叉燒包,食的時侯真的要小心,汁隨時四濺🤣好多汁,叉燒好入味,無(乾曾曾)的感覺⋯⋯又一個傑出的小食。那碗巴東牛肋條麵,有少少辣,但係越辣越想食,面的口感,恰到好處,牛肋條好入味。加多1⃣️個麻辣青瓜冷面,一冷一熱,中和番的辣味。再加多罐冰凍的可樂!咁就完美啦!好滿足的一餐👍👍

加多1⃣️個麻辣青瓜冷面,一冷一熱,中和番的辣味。
再加多罐冰凍的可樂!咁就完美啦!好滿足的一餐👍👍
流❤️义燒包