2017-04-10 120 瀏覽
難得weekend有中時間,所以走左去發掘下樓上café。 行行下見到CandiesFoodies個心形招牌就左上去試。(PS個入囗係工廈入面有少少難搵)因為Lunch Hour 由一到五所以我地都試佢個lunch set,有湯跟野飲,價錢都幾ok。Mushroom Walnut Risotto 份量都幾大,女仔可能未必食得曬成碟,但d飯大大粒幾好咬,個sauce都係好有水準,配埋核桃同埋野菌,味道一流,好值得去試試。Oreo沙冰上面既cream幾滑,仲有幾塊oreo碎曲奇係上面,沙冰整體味道算係唔錯,唔會太甜,但要影相留念既你記得要快d影,因為上面既cream同埋沙冰都溶得比想像中快! 因為今次order既係lunch set,所以只係加左$20就有得飲,都幾抵下。因為個lunch set menu太有趣,我打算下次試埋個龍蝦汁Risotto!
難得weekend有中時間,所以走左去發掘下樓上café。
 行行下見到Candies

Mushroom Walnut Risotto
Oreo沙冰

2017-03-11
10 分鐘 (堂食)
  • Oreo沙冰
  • Mushroom Walnut Risotto