2020-06-24 306 瀏覽
之前網上見到 皇玥餅藝 嘅介紹 ,已經很想 一試,新界特登出去尖沙咀或銅鑼 ,真的有點遠 😅原來喺元朗已經開咗分店啦,好大好靚😍😍喺嘉麗園隔離非常方便 這個品牌是出自米芝蓮餅藝大師 黎永冠師傅 的出品 蝴蝶酥當然係佢哋嘅signature 😋😋蝴蝶酥竟有12款口味 😱😱真係滿足曬所有人嘅要求 🤗🤗店員超Nice,不斷介紹,同有試食,試咗幾隻味🤭🤭非常乾淨啊,喺取食物之前,店員會用酒精搓手液,我哋就拎張紙巾,絕對唔會掂到手仔㗎👍👍👍最後揀咗原味,佢哋採用法國天然牛油製作 非常鬆脆 ,酥皮脆卜卜 😝😝真係一食返唔到轉頭 🤩🤩店舖裝修時尚 ,走輕人路線!店員亦非常友善 ,仲為我介紹其他產品添 👍👍佢哋仲有蛋捲同曲奇系列 🧈🥨而且包裝都好精美呀 用嚟做送禮都不失為一個很好的選擇!我就即刻諗到 蝴蝶酥配上我自家手調咖啡 做下午茶 ☕️真係絕配😌😌🤭🤭原來佢哋仲有月餅㗎!奶黃月餅亦都係佢哋嘅熱賣產品 ,就快中秋又多個選擇!

原味蝴蝶酥

而且包裝都好精美呀 用嚟做送禮都不失為一個很好的選擇!

外賣自取
原味蝴蝶酥