餐廳: 旺記冰室 (惠芳閣)
資訊:

餐廳: 旺記冰室 (惠芳閣)
資訊:

2023-10-16 349 瀏覽
全港有幾間分店既旺記冰室,經朋友推薦下過黎食個早餐,朋友極力推薦呢度既沙嗲麵同蕃茄湯底通粉,今日就要食呢兩款,蕃茄湯底好吾好食,一試就知,而且沙嗲牛湯底要做到好食確吾係間間都得,曾幾何時試過一間好食既沙嗲牛,今日之後又多一間招牌沙嗲牛肉雞湯公仔麵沙嗲牛肉湯底超濃超好食 ,而且好多汁愛汁一族必定鐘意,麵較淋身易入口,口感不差,果然係招牌早餐,不是浪得虛名特濃蕃茄湯午餐肉粒通粉蕃茄控必選,蕃茄湯好juicy好濃,汁料十足好濃蕃茄味酸酸甜甜食過蕃尋味,午餐肉煎香後更好食,粒粒午餐肉口感好正,味道吾咸吾淡,通粉不會太淋有口感,最鐘意係湯底,推薦推薦!牛油多士好香濃,軟軟滑滑口感好正,4.3牛奶炒日本滑蛋,睇相都覺得好滑,食落口無失望,果然係超滑,小朋友一定鐘意飲品有熱咖啡同朱古力,咖啡香濃係朋友喜愛既味道,朱古力就咁飲吾過甜吾過淡味道剛剛好,又濃濃地的感覺,兩款飲品都好提醒店員十分好人有禮貌,招呼很好有求必應,就算忙都會睇下你有無咩需要先位置超近鰂魚涌站,係當眼位置,下次過開黎會再食埋lunch或dinner
全港有幾間分店既旺記冰室,經朋友推薦下過黎食個早餐,

特濃蕃茄湯午餐肉粒通粉
蕃茄控必選,蕃茄湯好juicy好濃,汁料十足好濃蕃茄味

太淋有口感,最鐘意係湯底,推薦推薦!

朱古力及咖啡

牛油多士配4.3牛乳炒日本滑蛋
2023-10-16
5 分鐘 (堂食)
$43 (早餐)
朱古力及咖啡
牛油多士配4.3牛乳炒日本滑蛋