餐廳: 百芳池上便當 (大河道)
資訊:

2020-06-25 46 瀏覽
OT完 ,又累又餓 😅外賣回家 舒舒服服食個晚餐😬經過灣景Aeon見到這家 池上便當 🍱即刻有點掛住台灣嘅感覺 😝😝一於就試下啦 其實池上係台灣嘅一個地方 ,池上便當便是他的一個特色!店舖唔算大,選擇ok多啦 ,主要都係台灣特色嘅便當為主 ,鹽酥雞 、豬扒 、香酥雞翼 ,每個便當都配有鹵水蛋 和配菜 👍👍感覺都幾健康🥬很有台灣味道 ,滷水雞翼嫩滑 ,加上少少滷肉 ,非常下飯 😍😍跟餐會包飲品,我就加咗$19轉黑糖珍珠鮮奶,有驚喜喎 !比起好多 茶飲店都還要出色!其實仲可以堂食,座位唔太多 ,外賣返屋企真係唔錯嘅選擇😊😊
OT完 ,又累又餓 😅外賣回家 舒舒服服食個晚餐😬

其實池上係台灣嘅一個地方 ,池上便當便是他的一個特色!

百芳滷水雞翼便當

黑糖珍珠鮮奶

其實仲可以堂食,座位唔太多 ,外賣返屋企真係唔錯嘅選擇😊😊
百芳滷水雞翼便當
黑糖珍珠鮮奶