2020-04-09
果日週末去, 都要等一陣會先有位入去食🤔🍰ᴅᴇssᴇʀᴛ· Brown Waffle (coffee infused) $98﹟外型十分趣致, 似放大版既雞蛋仔🙊其實係窩夫黎架😍感覺個dessert既presentation唔太eye catching, 色tone太沉🙈有得簡原味, 而我就加左$10試coffee味, 食落外層少脆, 入面都有淡淡咖啡既甘甘地味😛但就覺得可以再濕潤少少🤔•••﹟性價比方面覺得較低...98蚊只有8粒咖啡豆形狀既waffle, 而且唔太飽肚, 如果想食飽d, 會建議食其他😂﹟值得一提既係幾鐘意跟窩夫個朱古力sauce, 香濃得黎唔會過份甜同埋都滑身🤤而個窩夫中間仲有幾粒茶味既啫喱🙂🥤ᴅʀɪɴᴋ· Coffee Latte $40🥤ᴅʀɪɴᴋ· Flat White $40﹟拎過獎既咖啡店, 品質當然有保證, 口感順滑, 咖啡同奶平衡不錯👍仲可以比客人簡自己鐘意既fruity or nutty咖啡豆味😉
•••
🥤ᴅʀɪɴᴋ· Coffee Latte $40