2019-06-12 494 瀏覽
最近都好小出街,感覺香港依排都好多事,約朋友既地點都要細心選下上星期好友說要帶我去試特色菜,原來是我平日較小機會吃的土耳其小店,店子於旺角女人街的樓上鋪,環境舒適亦夠方便就腳。今日約左晚上7:30黎到,老師已經準備好,可以隨時教學。由於佢係cooking school,所以一定要早預約,如果唔係WALK IN應該招呼唔到人我地都早一星期約好嫁,BOOKING好FULL店家推介必試的土耳其咖啡,咖啡味好香濃,配棒子微甜恰到好處。杯子超美的,充滿異國風情胡蘿蔔沙拉,特色沙律,記得混合一起才吃,材料新鮮爽脆,配上酸酸的醬汁特別開胃土耳其羊肉小麥球,羊肉非常嫩滑,帶淡淡香料味口感很好,超惹味,很醒胃而且味道夠獨特 很特別的一餐
今日約左晚上7:30黎到,老師已經準備好,可以隨時教學。
我地都早一星期約好嫁,BOOKING好FULL

很特別的一餐

• 胡蘿蔔沙拉