2022-11-12 19 瀏覽
位於尖沙咀嘅希臘地中海風情餐廳-Opa Mediterranean Bar and Bistro🇬🇷餐廳提供多款特色地中海菜🤩環境好似去咗度假一樣🌴今次試咗Holiday Brunch Set,套餐包括兩個前菜、主菜同甜品🤩前菜方面,揀咗番茄牛油果芝士切片同西班牙多士🍞番茄上面有牛油果、芝士粒同蔥花,再淋上黑醋,酸酸地幾開胃😛西班牙多士有兩件不同味道,一件係哈羅米芝士,另一件係三文魚卷,多士香脆😛夾住沙律菜同上面都係淋有黑醋🤩🍝香蒜橄欖油意粉主菜有All day breakfast、意粉、魚柳、豬架、西冷眼扒等選擇🤩我揀咗香蒜橄欖油意粉🍝入面有風乾番茄、蘑菇、蒜片、芝士碎🧀口感豐富,香濃惹味😛意粉質地彈牙😚🍫朱古力心太軟伴雪糕套餐本身有甜品Churros,另外可以加錢轉朱古力心太軟😍心太軟有流心朱古力🍫濃郁朱古力味🤎上面仲有雲呢拿雪糕添🍦🍕辣肉腸薄餅另外仲叫咗個pizza🍕揀咗辣肉腸口味😋有西班牙辣肉腸、水牛芝士同番茄醬🍅濃郁芝士同番茄味🧀🍅辣肉腸惹味微辣😝pizza口感柔韌 ,餅底及批邊香脆可口😛好味到一塊接一塊咁食😝

🍝香蒜橄欖油意粉

🍫朱古力心太軟伴雪糕